Carbon Laser Peeling

De Carbon Laser Peeling is een effectieve methode voor huidverjonging en tegelijkertijd een diepe reiniging van de huid. Met deze peeling kunnen rimpels, grove poriën, acne en littekens verminderd worden. Het verfijnt de poriën, remt ontstekingen, zorgt voor een betere doorbloeding en geeft een fris gezicht.

In deze behandeling wordt er een combinatie gemaakt van medische koolstof en lasertechnologie.
De huid zal eerst worden gereinigd en vervolgens wordt de carbon cream (welke verrijkt is met vitaminen en mineralen) aangebracht. Zodra deze opgedroogd is zal de laser de carbon van de huid af ‘schieten’. De laser zet de carbon om in warmte, waardoor het verdampt. Bij deze werking neemt het de dode huidcellen en onzuiverheden mee. Dit zorgt voor een verjonging en zuivering van de huid. Carbon Laser Peeling heeft een veel dieper bereik dan een gewone peeling.

Nadat het hele gezicht gedaan is, zal de huid opnieuw gereinigd worden en afgesloten worden met een heerlijke verzorgende crème.

 de tot Werking

De Carbon Laser Peeling werkt van binnenuit. Het stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel worden vernieuwd, de huid wordt zichtbaar verstevigd en fijne lijnen verminderen.

Deze peeling wordt uitgevoerd in combinatie met de laser. Collageen is een eiwit dat een zeer belangrijk onderdeel vormt van bindweefsel. Door middel van warmte bouwt de huid collageen op. Deze warmte wordt aangemaakt door de laser. De energie van de laser wordt bijna niet geabsorbeerd door water en wordt pas vrijgegeven in de diepere lagen van de dermis. Hierdoor worden de talgklieren opgewarmd, waardoor de productie van talg verminderd.

Deze behandeling is echter niet geschikt voor een zeer gevoelige en/of donkere huid.

Deze behandeling kan zowel als een kuur worden afgenomen, als een heerlijke verwenbehandeling.

Een kuur bestaat uit 4 behandelingen elke 10 dagen. Daarna kunt u deze behandeling bijhouden door eens per 4/6 weken te komen.