Kim Esther

Eigenaresse & PMU-specialist

Mijn hele leven ben ik altijd al bezig geweest met uiterlijke verzorging. Ik vind het heerlijk om met haar en make-up te werken en wilde dan ook iets in deze hoek gaan doen.

Mijn verhaal

Ongelijkheden verminderen, haartjes maken waar deze nu ontbreken, of juist voller maken. Die mooie eyeliner aanbrengen voor een vollere en meer open oogopslag of eindelijk die mooie kleur op je lippen!

Tevens ben ik gespecialiseerd in tepelhofreconstructies en het verfraaien van schisis, vitiligo, wijnvlekken, brandwonden, automutilatie en andere littekens.

Ik ben erg perfectionistisch, secuur en eerlijk. Ik vertel wat de mogelijkheden zijn en geef een eerlijk advies. Met mijn perfectionisme wil ik een mooi en goed resultaat bereiken. Mijn werk is pas af als een klant tevreden naar huis gaat.

Verder blijf ik mezelf constant ontwikkelen door bijscholing, zodat ik altijd op de hoogte ben van nieuwe technieken.

Opleidingen

Als eerste heb ik een opleiding gedaan tot wenkbrauwstylist, inclusief de cursus voor Henna Brows. Daarna de cursus Lash Lift en One By One wimperextensions. Maar ik wilde meer leren, meer kunnen. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij de opleiding voor permanente make-up specialist.

Deze opleiding heb ik dan gevolgd bij hét opleidingsinstituut van Nederland, Irma Hulscher.​

Ook heb ik 2 Master-opleidingen gevolgd, namelijk de Master Lip en Master Dermatografie. Inmiddels heb ik ook een Master training gevolg voor Micro Haar Pigmentatie, beter bekend als Scalp Pigmentation.